Політика конфіденційності навчальної системи

 

Благодійна організація «Благодійний фонд «Бітрут Академія» надає доступ до навчальної системи, яка розташована за адресою: https://lms.beetroot.academy/login.

Конфіденційність користувачів навчальної системи має велике значення для нас, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту.

Дана політика конфіденційності поширюється на навчальну систему, що розташована за адресою:  https://lms.beetroot.academy/login

Дані правила пояснюють, як ми використовуємо вашу персональну інформацію.

 Дані, які ми збираємо та мета з якою їх використовуємо:

 Дані які ми збираємо діляться на дві категорії: технічну інформацію і дані, які надає нам Користувач.

До технічної належить наступна інформація:

Google Analytics

Фонд використовує інструменти Google Analytics для збору інформації про використання LMS, а саме про те, як часто користувачі відвідують LMS, які сторінки вони відвідують, а також тип пристрою, країну та час відвідування.

Фонд використовує інформацію, отриману за допомогою Google Analytics, щоб розуміти, як користувачі використовують LMS, та покращувати якість послуг. Google Analytics зберігає лише дані IP-адреси, яку ви використовуєте під час відвідування LMS, і дату вашого візиту.

Цей інструмент не збирає дані, що дозволяють встановити вашу особу.

 Зі свого боку компанія Фонд не пов’язує дані, зібрані Google Analytics, з іншими вашими персональними даними.

Право компанії Google на використання і передачі даних про ваше відвідування LMS, зібраних за допомогою Google Analytics, регламентується відповідною Угодою користувача Google Analytics та Політикою конфіденційності Google.

Якщо ви хочете обмежити Google Analytics використання ваших даних через веб-браузер, встановіть Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Hotjar

Ми використовуємо Hotjar для того, щоб краще розуміти роботу нашої системи на вашому пристрої. Це програмне забезпечення може записувати інформацію про те, як часто ви користуєтеся LMS, а також дає нам інформацію, як ви орієнтуєтеся в LMS. Дані використовуються для покращення взаємодії з клієнтами. Ми не пов’язуємо інформацію з Hotjar з будь-якою особистою інформацією, яку ви надали.

 

Інформація про Користувача навчальної системи зберігається індивідуально.

Інформація про Користувача поділяється на обов’язкову інформацію та рекомендовану інформацію.

Обов’язкова інформація Користувача включає в себе: прізвище, ім’я та по батькові; контактний  телефон; електронна пошта; місто перебування; дата реєстрації в навчальній системі, відповідь на запитання - як ви дізналися про Фонд.

Рекомендована інформація про Користувача включає в себе: дату народження, стать, соціальний статус, питання щодо наявності статусу внутрішньо переміщеної особи, цілей щодо подальшого працевлаштування, джерело фінансування навчання, вказання підстав для призначення стипендії, робота до та після Фонду.

Також, за бажанням Користувач може надати наступну інформацію: очікування від використання навчальної програми, останнє місце роботи, адреса електронної пошти, адресу веб сайту, зацікавлення, адресу Skype, іншу інформацію про себе, посилання на сторінки в Facebook, LinkedIn, свої навички та цілі.

 

Фонд є соціально відповідальним бізнесом, тому використовує Рекомендовану інформацію для створення портрету Персони, а також для статистичного аналізу відвідувачів навчальної системи.     

 

Використання вашої персональної інформації:

 

Персональна інформація, яку ви надали  нам через навчальну систему, буде використовуватися задля цілей, зазначених в цих правилах або на відповідних сторінках веб-сайту.

Ми можемо використовувати вашу персональну інформацію в наступних цілях:

адміністрування навчальної системи та бізнесу;

надання можливості користуватися сервісами, доступними в навчальній системі;

надання послуг у навчальній системі;

надсилання вам повідомлень, рахунків та нагадувань про сплату, та отримання платежів від вас;

надсилання вам немаркетингових комерційних повідомлень;

надсилання вам електронною поштою повідомлень, які ви спеціально запросили;

надсилання вам електронної розсилки, якщо ви її замовили (ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати електронні розсилки від нас);

надсилання вам маркетингових повідомлень стосовно нашої ділової активності або ділової активності старанно відібраних сторонніх компаній, яка, на нашу думку, може вас зацікавити, шляхом публікацій або, якщо ви конкретно надали на це згоду – шляхом надсилання електронної пошти або за рахунок використання подібних технологій (ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати маркетингові повідомлення);

надання стороннім компаніям статистичної інформації про наших користувачів (проте, ці сторонні компанії не матимуть змоги ідентифікувати жодного окремого користувача з цих даних);

обробка запитів та скарг, зроблених вами або на вас, і які стосуються нашого веб-сайту;

з метою забезпечення безпеки нашого сайту та попередження шахрайства;

з метою перевірки відповідності умовам та правилам, які регламентують використання нашого веб-сайту (включаючи моніторинг приватних повідомлень, надісланих через сервіс приватних повідомлень нашого веб-сайту); та

в інших цілях.

 

Строк зберігання даних:

Фонд зберігає дані впродовж 10 років.  Користувач може скористатися своїм правом на видалення своїх даних. В такому випадку ваші дані будуть видалені з наших серверів протягом 30 днів після вашого запиту.

 

Особи, що мають доступ до даних:

Працівники Фонду, які в силу своїх посадових обов’язків, а також треті особи, що надають послуги Фонду та мають укладені договори про нерозголошення конфіденційної інформації. Ми використовуємо зібрану інформацію для створення портрету Персони, а також для статистистичного аналізу відвідувачів курсів.

 

Передача даних третім особам:

Фонд використовує ваші дані для здійснення статутної діяльності та виконання наших зобов’язань за укладеними із Вами правочинами і можемо їх передавати виключно для виконання норм законодавства.

 Фонд буде розкривати ваші персональні дані третім особам в тому обсязі, в якому це необхідно: для виконання державного запиту, постанови суду або відповідного законодавства; для запобігання незаконному використанню нашої навчальної системи або порушення Умов та правил використання навчальної системи; для захисту від претензій третіх сторін; для допомоги в запобіганні або розслідування шахрайства.

Фонд передає ваші персональні дані третім сторонам на основі публічної оферти для обробки від нашого імені з дотриманням технічних і організаційних заходів для захисту ваших особистих даних, наприклад, для обробки кредитних карт і платежів.

Фонд залишає за собою право розкрити вашу персональну інформацію для будь-якого члена нашої групи компаній (Фонду, компанії – засновника, підрядників, які підписали договори про нерозголошення інформації) в об’ємі та цілях, визначених в цих правилах.

Ми не будемо розкривати вашу персональну інформацію третім особам, за виключенням випадків, зазначених в цих правилах.

Фонд може передавати персональну інформацію партнерам Фонду з метою подальшого працевлаштування користувачів.

 

Місце зберігання даних:

Зібрана нами особиста інформація, яку описано вище, зберігається на серверах в датацентрі в Україні, місто Київ.

Фонд буде вживати достатні технічні та організаційні заходи для попередження втрати, протиправного використання чи підробки вашої персональної інформації.

Всю надану вами персональну інформацію ми будемо зберігати на наших захищених (як паролем, так і фаєрволами) серверах.

Всі електронні фінансові транзакції, здійснені за допомогою нашої навчальної системи, будуть захищені технологією шифрування даних.

Ви підтверджуєте своє ознайомлення з тим фактом, що передача інформації через Інтернет є по суті є незахищеною, і ми не можемо гарантувати захист даних, надісланих через всесвітню мережу.

Ви несете повну відповідальність за збереження свого пароля для доступу до нашої навчальної системи в таємниці.

Ми ніколи не будемо запитувати ваш пароль (за виключенням випадків, коли ви намагаєтесь увійти до свого облікового запису в навчальній системі).

 

Використання cookie файлів

Ми використовуємо файли Cookie.

До таких даних можуть належати: IP-адреса, тип і мова браузера, сторінки посилання та сторінки виходу, адреси ресурсів (URL), тип платформи, кількість кліків, ім’я домену, сторінки посилання, дані про відвідування, сторінки, що переглядалися (зокрема порядок їх перегляду), кількість часу, проведеного на конкретних сторінках, дата і час активності в навчальній системі та інша подібна інформація.

 

Права користувача:

Ви можете надати нам вказівку надавати вам будь-яку персональну інформацію про вас, яку ми маємо.

Фонд лишає за собою право відмовити в наданні інформації за вашим запитом, в межах чинного законодавства.

Ви маєте право надати нам вказівку не обробляти вашу персональну інформацію в маркетингових цілях.

На практиці, ви, зазвичай, або завчасно погоджуєтесь з тим, щоб Фонд використовував вашу персональну інформацію в маркетингових цілях, або Фонд надасть вам можливість відмовитися від використання вашої інформації в маркетингових цілях.

Ви можете відправити нам запит на видалення ваших персональних даних з наших систем.

Якщо у вас виникли питання стосовно знищення або повної анонімізації персональних даних, зв’яжіться з нами: lmsdevelopment@beetroot.academy

 

Оновлення політики конфіденційності:

Дана політика і правовідносини, що потрапляють під її дію регулюються Законом України "Про захист персональних даних". Чинні закони і вимоги до обробки персональних даних можуть змінитися. В такому випадку Фонд опублікує нову версію Політики конфіденційності з вказанням дати актуальної редакції.

 Якщо ми застосуємо суттєві зміни, які вплинуть на вашу приватність і конфіденційність, ми повідомимо вас за допомогою email або ж відобразимо інформацію в навчальній системі і запитаємо вашу згоду